Menú asador
Parrilla menua
- PARA EMPEZAR / Hasteko
- Chistorra de Arbizu / Arbizu Txistorra
- SEGUIMOS CON / honekin jarraitzen dugu
- Ensalada del Chef / Sukaldariaren entsalada
Revuelto de surtido de setas y gambas / Arrautza nahasiak onddo eta otarrainxkekin
- PLATO PRINCIPAL A ELEGIR / Partekatzeko plater nagusia
Gorrín asado a baja temperatura
Tenperatura baxua erreta
- Chuletón de vaca a la brasa individual (Aprox. de 600grs)
Okela plantxan egindako txuleta indibiduala (gutxi gorabehera 600gr)
Lomo de Bacalao tipo Sidrería
Tenperatura baxua erreta
- POSTRE / Postreak
Cuajada casera /Tenperatura baxua erreta
Tarta de queso casera /Etxeko gazta tarta
Queso, membrillo y nueces /Gazta, irasagarra eta intxaurrak
Pan, sidra, vino especial de la casa, agua / Ogia, sagardoa, etxe bereziko ardo, ura
33,90€ por persona/pertsonako.
Zergak barne / IVA incluido
Menú sidrería
Sagardotegiko menua
- PARA EMPEZAR / Hasteko
- Chistorra de Arbizu / Arbizu Txistorra
- SEGUIMOS CON / Honekin jarraitzen dugu
- Ensalada del Chef / Sukaldariaren entsalada
Tortilla de Bacalao / Bakailao tortilla
- PLATO PRINCIPAL A ELEGIR / Partekatzeko plater nagusia
- Chuletón de vaca a la brasa individual (Aprox. de 600grs)
Okela plantxan egindako txuleta indibiduala (gutxi gorabehera 600gr)
Lomo de Bacalao tipo Sidrería
Tenperatura baxua erreta
- POSTRE / Postreak
Cuajada casera /Tenperatura baxua erreta
Tarta de queso casera /Etxeko gazta tarta
Queso, membrillo y nueces /Gazta, irasagarra eta intxaurrak
Pan, sidra, vino especial de la casa, agua / Ogia, sagardoa, etxe bereziko ardo, ura
33,90€ por persona/pertsonako.
Zergak barne / IVA incluido